A termékekről

Ahhoz, hogy meglévő és leendő partnereim igényeihez, sajátosságaihoz igazodva szervezetre szabottan a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújthassam Alap és Prémium csomagokat hoztam létre, melyek rendelhetőek folyamatos teljesítésű szolgáltatás keretében illetve önálló termékekként is.

Az Alap kategória kialakításával azon meglévő és leendő partnereimnek szeretnék kedvezni, ahol a szervezeti létszám – tevékenységek – alkalmazott eszközök összefüggésében a szervezet a biztonsággal kapcsolatosan oly mértékű és jellegű feladat mennyiséggel rendelkezik, melyet a „házon belül” rendelkezésre álló erőforrásokkal is megfelelő hatékonysággal lehet kezelni, nyomon követni, felügyelni. Egy ilyen környezethez ideális választás az Absolute Safety Alap csomag folyamatos teljesítésű szolgáltatási formában. A csomag tartalmazza valamennyi vonatkozó terület termékének Alap kategóriájához tartozó tevékenységét.

Az Prémium kategória kialakításával azon meglévő és leendő partnereimnek szeretnék kedvezni, ahol a szervezeti létszám – tevékenységek – alkalmazott eszközök összefüggésében a szervezet a biztonsággal kapcsolatosan oly mértékű és jellegű feladatmennyiséggel rendelkezik, melyet felelősségteljesen „házon belül” már nem, vagy csak nagy erőforrás ráfordítással lehet megfelelően kezelni, nyomon követni, felügyelni. Ebben a környezetben ideális választás az Absolute Safety Premium csomag folyamatos teljesítésű szolgáltatási formában. A csomag tartalmazza valamennyi vonatkozó terület termékének Alap kategóriájához tartozó tevékenységét és kiegészül a Prémium kategóriához tartozó tevékenységekkel.

Eseti jellegű igény esetén az adott terület termékei önállóan rendelhetőek.

Az Alap és a Prémium csomagok megbízási szerződés keretében érhetőek el. A megjelölt árak havidíjként értendőek és magukba foglalják az adott csomag tartalmát.

Card image cap
Munkabiztonság
Megtekintem a csomagokat
Card image cap
Tűzbiztonság

Megtekintem a csomagokat
Card image cap
Emeléstechnikai biztonság

Megtekintem a csomagokat

Kérjen visszahívást